Tv inspektion af kloak

Har du mistanke om, at din kloak er defekt? Med en TV-inspektion kan vi nemt finde ud af, om der er skader på kloakken.

Hvad er tv-inspektion?

TV inspektion er en arbejdsmetode, der giver os mulighed for at få præcis vished om, hvordan en given kloaks tilstand er. På denne måde kan vi altid finde den mest optimale løsning på problemet og samtidig forudse kommende reparationer.

En TV inspektion af kloak hjælper med at spore:

  • Defekt kloak
  • Rotter i kloak
  • Skjulte kloakledninger
  • Tilbagevendende problemer med afløb

Røgprøve

Hvis man har mistanke om, at der er hul på ens kloakledninger, kan man også starte med en røgprøve. Røgprøven foregår ved, at man blæser røgpatroner ind i hullet/røret. Hvis der er hul, vil der komme røg op.

Denne metode fungerer dog kun som en vejledning. Hvis man skal være helt sikker på skaderne, er man nødt til at lave en TV inspektion af rørene.

Vi har mange års erfaring

Det er ikke kun privatpersoner eller virksomheder, der kan have behov for en TV inspektion. Det kan også være til gavn for forsikringsselskaber, skadedyrsbekæmpere eller miljømyndighederne. Hos Rottefængeren er vi autoriserede kloakmestre og rottebekæmpere.

I flere år har vi udelukkende fokuseret på rottebekæmpelse og dermed er vi specialister inden for rotter i kloakken.

Har du spørgsmål?

Hvis du har brug for hjælp til skader i kloakken eller rottebekæmpelse, så er vi klar. Vi finder den helt rigtige løsning på problemet, og vi hjælper også gerne til med forsikringsarbejdet. Vi giver dig desuden en vejledning til optimal fremtidig rottebekæmpelse.

Kontakt os
Sidebar

Se hvad vores kunder siger

 

Skriv til os

Ring til os