Rottestop prop

Rottestop prop til lukning af ubrugte kloakledninger

Har du problemer med rotter, eller skal du have lukket en ubrugt kloakledning, så er du kommet til det helt rette firma. Hos Rottefængeren ApS tilbyder vi at montere en såkaldt rottestop prop.

En rottestop prop er den helt rigtige løsning til lukning af ubrugte ledninger, så du kan undgå, at rotterne bruger ledningen som redeplads.Fra vores base i Slagelse tæt på Kalundborg på Sjælland hjælper vi kunder med at montere en rottestop prop.

Hvordan fungerer en rottestop prop?

Vi sørger for at montere en rottestop prop i den ”døde” kloakledning, hvor den munder ud i den aktive kloakledning. Monteringen foretages præcist ved hjælp af specialudstyr og TV-inspektion.

Det nu aflukkede rør opfyldes ved hjælp af vores nye blandings- og pumpeanlæg med letløbende og hurtighærdende specialbeton i.

Fordelene ved en rottestop prop

En rotteprop er en ideel løsning, hvis du ønsker noget af dit kloaknet nedlagt, men samtidig gerne vil slippe for at skulle have foretaget en stor opgravning. Det skyldes, at rotteproppen isættes igennem kloakken, og du slipper således for at skulle have foretaget et omfattende gravearbejde.

Derfor er denne løsning for mange ofte lidt mere overskuelig at klare, fordi man slipper for tungt gravearbejde. Hvis du for eksempel har en rørledning på 15 meter, og der sidder et grenrør 7,5 meter inde i rørledningen, er en rottestop prop det eneste, du skal bruge efter en ombygning.

Vi sørger for at proppe ”enden” af, så rotterne ikke kan komme igennem og bruge den ”døde” ledning til redeplads. Dette kan som nævnt gøres uden det store gravearbejde, da rotteproppen bliver sat ind gennem røret.

Rottestop prop på Sjælland

 

Hvad koster en rottestop prop?

Vi tilbyder en fordelagtig rotte stop prop pris, men den endelige pris afhænger af din konkrete opgave, da der kan være forskel på, hvor lang tid opgaven tager for os at udføre alt afhængigt af, hvor langt inde i rørledningen du skal have sat en prop i.

Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget opgaven kommer til at koste dig.

Sidebar

Se hvad vores kunder siger

 

Skriv til os

Ring til os