Rottestop prop til lukning af ubrugte kloakledninger

Har du problemer med rotter, eller skal du have lukket en ubrugt kloakledning, så er du kommet til det helt rette firma.

Hos Rottefængeren ApS tilbyder vi at montere en såkaldt rottestop prop. En rottestop prop er den helt rigtige løsning til lukning af ubrugte ledninger, så du kan undgå, at rotterne bruger ledningen som redeplads.

Hvordan fungerer en rottestop prop?

Vi sørger for at montere en rottestop prop i den ”døde” kloakledning, hvor den munder ud i den aktive kloakledning. Monteringen foretages præcist ved hjælp af specialudstyr og TV-inspektion.

Det nu aflukkede rør opfyldes ved hjælp af vores nye blandings- og pumpeanlæg med letløbende og hurtighærdende specialbeton i.

Hvorfor er en rotteprop en god ide?

En rotteprop er en ideel løsning, hvis du ønsker noget af dit kloaknet nedlagt, men samtidig gerne vil slippe for at skulle have foretaget en stor opgravning. Det skyldes, at rotteproppen isættes igennem kloakken, og du slipper således for at skulle have foretaget et omfattende gravearbejde.

Afpropning af kloak

Hvis du for eksempel har en rørledning på 15 meter, og der sidder et grenrør 7,5 meter inde i rørledningen, er en rottestop prop det eneste, du skal bruge efter en ombygning.

Vi sørger for at proppe ”enden” af, så rotterne ikke kan komme igennem og bruge den ”døde” ledning til redeplads.

Dette kan som nævnt gøres uden det store gravearbejde, da rotteproppen bliver sat ind gennem røret.

Hvad koster en rotte stop prop?

Vi tilbyder en fordelagtig rotte stop prop pris, men den endelige pris afhænger af din konkrete opgave, da der kan være forskel på, hvor lang tid opgaven tager for os at udføre alt afhængigt af, hvor langt inde i rørledningen du skal have sat en prop i.

Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget opgaven kommer til at koste dig.

Kontakt os hvis du ønsker at få monteret en rottestop prop

Vi står gerne til rådighed, hvis du har behov for kompetent rådgivning eller vejledning i forhold til den bedste og mest effektive måde, hvorpå du kan slippe af med et eksisterende rotteproblem, eller hvis du helt ønsker at undgå et fremtidigt rotteproblem via ”døde” kloakrør.

Tag derfor gerne kontakt til os allerede i dag ved at ringe til os på telefon 40 411 412 eller ved at skrive til vores e-mail Kim@Rottefaengeren.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

KONTAKT OS