Rottefælder i kloak

Ønsker du at rydde kloakken for rotter, så kan rottefælder være en god løsning. Vil du derimod sikre, at rotterne ikke kommer igen, så er det en god idé at montere en række rottefælder i kloak. WiseTrap er en hurtig og effektiv elektronisk rottefælde, som har haft stor succes og sat nye standarder for rottebekæmpelse.

Hvordan fungerer wisetrap rottefælder?

Fælden registrerer rottens kropsvarme og bevægelse, hvilket resulterer i, at den skyder 10-14 plastikspyd i ryggen på rotten.Rotten aflives hurtigt og smertefrit. WiseTrap trækker spyddene til sig igen, og den døde rotte skylles ud med spildevandet.

Der er flere fordele ved at bruge WiseTrap rottefælder:

  • Fælden fungerer hurtigt og effektivt
  • Alle rotter i kloakken bliver udryddet
  • Rottefælden kan nemt og hurtigt flyttes
  • WiseTrap rottefælder er helt giftfri

Lej en wisetrap fælde

Vi har hele 100 Wisetrap rottefælder til udlejning. Det har vi for at kunne servicere vores kunder optimalt. Fælderne skal nemlig oftest kun bruges i en kortere periode, især hvis man vælger også at købe en af vores rottefælder i kloak. Rottespærren er den optimale langsigtede løsning, mens WiseTraps hurtige virkning er god på kortere sigt.

Wisetrap rottefælde i kloakken

Få hjælp af en autoriseret rottebekæmper

Hos Rottefængeren ApS har vi både ekspertise inden for kloakering og rottebekæmpelse, så vi har stor erfaring med bekæmpelse af rotter i kloakken.

De sidste 4-5 år har vi udelukkende arbejdet med rottebekæmpelse, og vi kan derfor med sikkerhed finde en god løsning med rottefælder i kloak, så du kan blive fri for rotter.

Med en TV-inspektion kan vi se, om der er skader på kloakken, og hermed finde ud af hvilken løsning, der er bedst for dig.

Sidebar

Se hvad vores kunder siger

 

Skriv til os

Ring til os