Om Rottefængeren

Rottefængeren drives i dag af Kim Drud og Dennis Drud.

Kim startede virksomheden i 1994. Dengang var der kun fokus på kloak-, beton- og jordarbejde, men som årene gik stod det klart, at rotterne var blevet en større plage end nogensinde før.

Fra 2009 har Rottefængeren udelukkende arbejdet med at bekæmpe rotter – og med stor succes.

Kims søn Dennis Drud blev ansat i 2012, og som autoriserede kloakmestre og rottebekæmpere, har de siden specialiseret sig i rotter i kloaken. Kim og Dennis har stor interesse inden for rottebekæmpelse og er hele tiden på forkant med nye arbejdsmetoder.

Rottefængeren ApS forhandler markedets bedste produkter inden for rottebekæmpelse og tilbyder samtidigt service i høj kvalitet.

KONTAKT OS

Vi kan tilbyde hele pakken

Virksomheden har beskæftiget sig med bygningskonstruktion, kloak- og afløbssystemer, rotter og rottebekæmpelse i mange år gennem virksomheden TKD-Byg ApS.

Vi har autorisation som kloakmestre, autorisation som rottebekæmpere og kloakmestrenes autorisation til TV inspektion.

Det giver os en meget stor knowhow og erfaring. Vi råder selv over alt i udstyr til røgprøvning, IR-overvågning af brønde, krybekældre, lagre, lofter mm., TV inspektion af kloakledninger, afpropning af ”døde” ledninger, spuling af brønde og stikledninger med meget mere.

Hertil er vi forhandlere af elektroniske fælder samt de bedste rottespærrer, og vi har eget værksted.

Rottefængeren ApS kan tilbyde hele pakken, da vi ikke er afhængige af underentreprenører.

Vi betjener i forvejen KFI (Købmændenes Finansieringsinstitut), Køge Kommune, Netto, SuperBest, Slots- og Ejendomsstyrelsen, BEC (Bankernes EDB Central), Jeudan A/S, samt mange store boligselskaber og andels- og ejerboligforeninger.

Kontakt os

Vi hjælper private og erhverv med rottebekæmpelse, og du kan være sikker på, at vi finder en løsning, der gør dit hjem eller din virksomhed fri for rotter.

Kontakt os på telefon 40 411 412 eller via mail Kim@Rottefaengeren.dk.

Besøg vores webshop og bekæmp rotterne selv!