Strømpeforing

Strømpeforing i forbindelse med renovering af din kloak

Hos Rottefængeren ApS finder du en autoriseret kloakmester, der blandt andet kan foretage en strømpeforing i din kloak. Vi varetager opgaver for private boligejere i blandt andet Slagelse, Kalundborg og omegn, ligesom vi også gerne kører ud til kunder på resten af Sjælland.

Strømpeforing er en punktrenovering af en kloak. Kort fortalt er der tale om en såkaldt glasfiberforing, der lægges inde i det pågældende rør, der hvor skaden er.

Foringen reparerer og tætner skaden med en kvalitet, der er højere end både ler, PVC-rør og beton. For at lokalisere hvor skaden er henne i kloakken, så kan vi forinden foretage en TV-inspektion.

Hvilke adgangsforhold er nødvendige?

Det kræver umiddelbart ikke nogen særlige adgangsforhold at foretage en strømpeforing.

Dette arbejde kan vi udføre fra langt de fleste brønde, hvorimod det i sjældne tilfælde kan være nødvendigt med gravearbejde forinden. Rørbrud, rødder, rottehuller og forskudte samlinger i kloakker kan vi dog renovere, uden at det er nødvendigt at grave op.

Hvad koster strømpeforing?

Der kan være stor forskel på, hvor meget en strømpeforing koster. Vores priser varierer blandt andet afhængigt af, hvilken type skade der er på din kloak, og hvor omfattende en kloakrenovering der er behov for.

Helt overordnet set er strømpeforing dog både en økonomisk og ideel løsning, idet du slipper for gravearbejdet, samtidig med at du slipper for håndværkere, støv og andre gener i forbindelse med renoveringen.

Kontakt os og få beregnet en pris på din kloakrenovering

Har du en specifik opgave til os, som du kunne tænke dig at få beregnet en pris på, så er du altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 40 411 412 med henblik på at få udarbejdet et uforpligtende tilbud.

 

Sidebar

Se hvad vores kunder siger

 

Skriv til os

Ring til os