ROTTESPÆRRE, ROTTEFÆLDE, OVERVÅGNING
ROTTEFRIT HUS & KLOAK

ROTTESPÆRRE TIL DINE BEHOV


Har du brug for at sikre dig imod flere udefrakommende rotter? Så kan en rottespærre være en god løsning. Vi har de bedste rottespærre, der kan fås på markedet. Vi holder til i Slagelse, og ligge derfor tæt på Kalundborg på Sjælland.

HVAD ER EN ROTTESPÆRRE?


En rottespærre er en sikring mod rotter fra det kommunale kloaknet. Den fungerer som en form for hoveddør til din egen kloak, som gør, at rotter ikke kan komme ind. Du må dog ikke tro, at når den er købt og monteret er det overstået, for kloakken er et hårdt miljø, og denne løsning kræver løbende service.

Når vi har monteret en rottespærre, vil vi sætte et kamera op, og efter to døgn vil vi tjekke, om der stadig er rotter. Hvis det er tilfældet, kan en rottefælde være nødvendig. Du får altså også et gratis serviceeftersyn med i prisen, da vi vil sikre os, at din rottespærre virker.

VI ER SPECIALISTER I ROTTEBEKÆMPELSE


Med et serviceabonnement vil vi løbende undersøge, om din rottespærre fungerer optimalt, og du vil få at vide, hvornår det er nødvendigt for os at komme forbi til en kontrol. I mange år har vi udelukkende arbejdet med bekæmpelse af rotter, og du skal derfor ikke tænke på mere, når først du har lavet en aftale med os. Vi har den fornødne erfaring der skal til for at komme dit rotteproblem til livs.

Hvorfor skal jeg vælge en rottespærre fra Rottefængeren ApS?

  • Den sikrer din kloak mod udefrakommende rotter
  • Det er den eneste rigtige måde at holde rotterne ude
  • Det er den bedste på markedet
  • Det er den bedste løsning økonomisk

Fordele ved at vælge serviceabonnement hos Rottefængeren ApS:

  • Det giver dig tryghed for, at rottespærren virker 100% rigtigt hele tiden
  • Det giver fuld garanti på din rottespærre. Dvs. ingen yderligere omkostninger
  • Du bliver løbende underrettet om, at vi holder kontrol

KONTAKT OS NU OG HØR MERE


Vil du høre mere om rottebekæmpelse og brugen af rottespærre og rottefælder, så er du velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring med rottebekæmpelse, og vi gør brug af TV-inspektion for at se, om der er skader i kloakrørene. Ring til os på telefon 40 411 412 eller skriv via mail kim@Rottefaengeren.dk.

Ring til os nu
40 411 412