Betonfyldning af kloak

I kloakkerne er der beskyttede forhold for rotteunger. Der er ingen kulde eller fugt og ingen adgang for mennesker og andre rottejægere. Det er med andre ord ideelle betingelser, når man som rottepar skal producere op imod 850 efterkommere om året.

KONTAKT OS

 

Rottefængeren ApS kan garantere effektivt lukkede kloakrør og brønde, så rotterne ikke har nogen muligheder for redepladser. Vi har det nyeste professionelle udstyr og den nødvendige knowhow. Det betyder i praksis, at rotterne efterlades chanceløse.

 

 

 

Hvordan fungerer en rotteprop?

En rotteprop er den helt rigtige løsning til lukning af ubrugte ledninger.

Der monteres en ”RotteSTOPprop” i den ”døde” kloakledning, hvor denne munder ud i den aktive kloakledning. Monteringen fortages præcist ved hjælp af specialudstyr og TV-inspektion.

Det nu aflukkede rør opfyldes ved hjælp af vores nye blandings- og pumpeanlæg med letløbende og hurtighærdende specialbeton i.

En rotteprop er en ideel løsning, hvis man ønsker noget af sit kloaknet nedlagt men gerne vil spare en stor opgravning.

Rotteproppen isættes nemlig igennem kloakken. Har man f.eks. en rørledning på 15 m, og der sidder et grenrør 7,5 m inde, og det er det eneste man efter ombygning skal bruge, så kan man med fordel proppe “enden” af, så rotter ikke kan komme igennem og bruge denne “døde” ledning til redeplads. Dette kan gøres uden det store gravearbejde, da rotteproppen isættes igennem røret.

Kontakt os

Vi vil gerne rådgive dig til den bedste og mest effektive måde, hvorpå du kan slippe af med et eksisterende rotteproblem eller undgå et fremtidigt rotteproblem via ”døde” kloakrør.

Ring til os på 40 411 412 eller skriv på mail Kim@Rottefaengeren.dk.